Nieuws

BLOG: Je beste zelf zijn – Concentratie focus en flow

Stel je voor: de toestand dat alles vanzelf gaat. Je bent één met je lijf en met je omgeving. Het hardlopen of wat dan ook kost je geen enkele moeite. Gedachten komen op en moeiteloos laat je ze weer varen. Alles lijkt zich in slow motion af te spelen en toch weet je diep van … Meer lezen over BLOG: Je beste zelf zijn – Concentratie focus en flow

Kom van die luie bank af en in beweging! Ga je mee komende zaterdag op locatie hardlopen in ‘t Twiske?

Wil jij je nu gelijk lekkerder voelen? Kom in beweging. Snuif tijdens het rennen de prachtige herfstkleuren op en kom compleet opgefrist thuis! Meld je nu nog aan via https://www.eversports.nl/widget/w/3cbgl7 Wist jij dat hardlopen niet alleen helpt om fitter te worden, maar ook om lekkerder in je vel te zitten? Wie wil dat nou niet … Meer lezen over Kom van die luie bank af en in beweging! Ga je mee komende zaterdag op locatie hardlopen in ‘t Twiske?

Blog hardlopen en gezondheid: Wil jij je wapenen tegen corona en verkoudheid?

Tip nummer 1: kom naar het bos nu de prachtig gekleurde bladeren nog aan de bomen hangen. Een waar kleurenpallet! Helemaal als de zon schijnt. Loop iets meer dan een half uur hard door het bos of een park. De stress van de week, alle to do lijstjes, je loopt ze letterlijk van je af. … Meer lezen over Blog hardlopen en gezondheid: Wil jij je wapenen tegen corona en verkoudheid?

“Ik ben mijn zenuwen dankbaar voor mijn (sport) prestaties” – met tips om faalangst te lijf te gaan

Als 18-jarige kon ik echt doodgaan van de zenuwen. Of het nou een hardloopwedstrijd was, een presentatie op school of mijn rijexamen. Vaak was ik wel een week ziek van de spanning. Gestopt was ik allang met sporten als ik, sportpsycholoog Jan Huijbers niet had ontmoet op mijn 20ste. Jan leerde mij mijn zenuwen te … Meer lezen over “Ik ben mijn zenuwen dankbaar voor mijn (sport) prestaties” – met tips om faalangst te lijf te gaan

Kan jouw hardlopen een motivatieboost gebruiken? Ben je opzoek naar een doel?

Doe zaterdag 17 oktober mee aan de Rennen met Rens special: Halve Marathon (21,1km) of 10 kilometer in het Amsterdamsebos. Meld je gelijk aan via onderstaande link want er zijn slechts 30 plekken beschikbaar en vol=vol https://www.eversports.nl/widget/w/3cbgl7 Let op: boek hardlooptraining 17 oktober! Maak kans op drie prijzen: hiervoor doe je vooraf een inschatting van … Meer lezen over Kan jouw hardlopen een motivatieboost gebruiken? Ben je opzoek naar een doel?

Doe mee aan de #virtualpriderun en beken kleur!

Loop jij komende zaterdagochtend 9:30 uur met mij mee in het Amsterdamse bos? Doe tegelijk mee aan de #virtualpriderun ! 🌈Be Pride and show your PRIDE🌈 Schrijf je nu in via https://www.dgla.nl/inschrijfformulier-corona-pride-run.html En vergeet mij niet te laten weten dat je meedoet! Hoe werkt het? ⁃ Kies een afstand 5, 10kilometer of een halve marathon … Meer lezen over Doe mee aan de #virtualpriderun en beken kleur!

Heb jij tips nodig voor hardlopen tijdens de warme dagen?

Ooit liep ik mijn beste marathon op een hete zomer dag in Barcelona. Niet mn snelste, maar 13e op het Europees Kampioenschap en de hoogst geklasseerde Nederlander was beter dan ik vooraf had durven dromen. 35 graden was het die dag en door de hitte werd de marathon een waar veldslag. Graag deel ik mijn … Meer lezen over Heb jij tips nodig voor hardlopen tijdens de warme dagen?

Ga je mee rennen op een ✨mystery✨ locatie?

Zet zaterdag 6 juni met vette letters in je agenda, want I promise dit wordt cool🤩 Haal nu vanwege beperkt aantal plekken gelijk jouw tickets via home klik online boeken. – We lopen hard samen op een mooie plek, ergens waar je zelden of nooit komt!– Waar de ✨mystery✨ locatie is krijg je te horen op de ochtend van … Meer lezen over Ga je mee rennen op een ✨mystery✨ locatie?

Wil jij je hardlopen verbeteren door gebruik van sportvoeding? Lees dan nu onderstaande tips en ervaringen met CLIF Bar

De kwaliteit van jouw voeding is cruciaal om sneller en tegelijk met meer gemak te gaan rennen. Vergelijk het met de benzine van een auto. Boost tijdens het rennen Cinta Groos haar favoriete product is Clif Shot double espresso met cafeïne. “Je krijgt er echt een opkikker van. Hij is heerlijk als je er even … Meer lezen over Wil jij je hardlopen verbeteren door gebruik van sportvoeding? Lees dan nu onderstaande tips en ervaringen met CLIF Bar